Licencfeltételek

Ahol nincs más feltűntetve, ott CC-BY-SA licenc vonatkozik a saját kreálmányaimra. A név megemlítésénél elég a “Gepzene” vagy “Gépzene” név használata, tetszés szerint lehet Fazekas Péter, Fazekas “Gepzene” Péter vagy Fazekas “Gépzene” Péter, netán Peter Fazekas vagy Peter “Gepzene” Fazekas. Legnagyobb hálám üldözi azt, aki népszerű származtatott művén ezen blog URL-jét adja meg a nevem helyett, névként.

3 hozzászólás to “Licencfeltételek”

 1. Adorján József Says:

  Helló!
  Nagyon tetszik amit alkotsz!
  Van az Ország keleti részén egy kis város. itt csiláltam egy szép kis kúltúrált műszaki cikk kereskedést. Sokáig kerestem, hogy milyen kellemes kísérő zenével tudnám illusztrálni a bolt hangulatát. Így bukkantam rá a Te zenédre, abból is 2 kedvencemre.
  Utólagos engedélyeddel ezt használtam fel a You Tube videó, illetve a honlapom bemutató videójához. Nagyon szépen köszönöm, amiért lehetővé tetted ezt.
  További sok sikert kívánok!

  • gepzene Says:

   Én köszönöm a választást, és természetesen a licenfeltételek szerinti megnevezéssel terjesztést, leginkább pedig a nagyon jókor jött elismerő szavakat! :) Ennyire egyszerű elérni egy leállóban levő hobbistánál, hogy folytassa, mert láthatóan van helye a világban, ahogy azt jócskán túlméretezve mondani szokták. :) Az is öröm, hogy egyáltalán üti azt a szintet a munkám, ami élesben felhasználáshoz elengedhetetlen, és hogy minimum egyvalaki szerint a legjobbak pl. egy nagyon korrekt, tízperces boltbejáró videót élőbbé tenni. :) Ráadásul mivel épp most jelent meg a legfrissebb Cseppje a tengernek klip (nem vagyok érdekelt benne), új zenével, amivel kapcsolatban én inkább csak hallgatok, még plusz öröm, hogy a régi, nagyon jó érzésekkel született Cseppje alapzene nekiáll picikét még tarolni! :D Külön köszöneteim ezért! :]

 2. Miért érdemes zenélni? « Gépzene Says:

  […] ugye eléggé soknaponként nézek vissza a blogra, mert minek is, és ma ez a komment fogad! :) Néha akkor érkezik a legkellemesebb meglepetés, amikor a teljes projektnélküliség és […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: