Album nyersanyag egyben letölthető + két track

Két pici track felkerült még soundcloudra, és minden, ami csak pillanatnyilag fent van soundcloudon, bekerült egy kedves kis zip fájlba, így az eddigi, talán albummá sosem rendeződő kis kreálmányaim egyetlen kattintással elérhetők végre. Így lett esély rá, hogy egy mappányi rengő gépzenészet zsebbe kerülhessen, vagy autóba, vagy bárhova, ahol cél lehet a halláskárosodás. Na jó, az épp nem. Mindenesetre lógtam már ezzel épp azoknak, akik az összes furcsaságomra kíváncsiak esetleg, így ez most oké lett.

A jövő nem tűnik túl fényesnek… Nemrég úgy nézett ki, hogy havonta kellemes összeget félretéve akár egy éven belül felszerelhetem magam a fellépős vállalkozáshoz elegendő cuccal (brutál hardver, kontrollerek, friss szoftverpark)… Ami egyáltalán nem nevezhető olcsónak még a szükséges minimum szintjén sem (na meg az utaztathatóság és az üzembiztosság felárai), de bárki, aki egy ponton úgy érzi, hogy “ennél többet tud”, annak kutya kötelessége körbepakolni magát azokkal az eszközökkel, amikre már nem lehet ráfogni, ha gáz a munka. Ehhez képest a melóhely vállat von: mégsem indul be az a projekt, amire kellett ez a hat ember, menjen Isten hírével mind… Két hónap baszkódás, optimizmus meg ütemezés, aztán a szép, jól megvalósítható, kellően részletes tervem fiókba csusszan ismét. Fuck yeah Magyarország! Legyetek hát türelemmel… Egy-két egyszerű darab becsúszhat, de jelzem: gyűlölöm már az egyprocesszoros, kisképernyős, zajos hűtésű, kevés ramból gazdálkodó, lassú vinyót ropogtató szaron zenélést, ez van. (edit: és végre vége) Nem jó irányba megy az inspiráció, nem beszélve a kontrollerek nélküli, egérrel bökdösős tökölésről. Nem itt tartok na, és közben mégis. Kezd nagyon elég lenni ebből. Kitalálok valamit, aztán lesz itt még turné is, rendes, többfős formációval. Csak előbb az eszközök, amiken készülhet és gyakorlódhat a rendes műsor. Drukkolj légyszi! (támogathatsz is…)

Edit: 2014 januárban összedobtam már egy kőkemény Pentium G3220 alapú konfigot, nyilván a procc később cserélődik alsó hangon i5-re, de meglepően súlyos ez is, bárki bármit mond. Tehát jövögetnek majd újabb darabok, csak szokjak vissza a zenélésre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: