[intro]

Még tömörebben twitteren. “Kiadás” előtt Soundcloud-on. Jól esik minden kommented, és itt a blogon még regisztrálni se szükséges hozzá.

Ha használod a kreálmányaim valamelyikét, légyszi szólj rám gepzene kukac gmail pont com címen! Ha pedig jövőbeni munkáim egy-egy darabját szeretnéd mintegy “kisajátítani”, előre szólok, hogy nem lesz kimondottan drága móka :)

Ha csak hallgatnál többet, hasonlókat, albumon, akkor hadd mondjam el: szabadon terjeszthető lesz az is, szép borítóval, nem butított minőségben, stb. Érdemes a jobb oldali oszlop tetején feliratkoznod a frissülésekre, még nyár előtt (szerk.: melyik nyárról beszélünk?:) szeretném megejteni az album kíméletes beharangozását. Twitteren kicsit már kérlelhetetlenebb lesz (twitter.com/gepzene, hót egyszerű), ahogy meg is kívánja az ottani eseményáradat.

Még valami: ne keressetek több warezt rajtam: itt minden zene tiszta, már amennyire én annak vagyok tekinthető… :] Mások agymenéseit kérjétek tőlük. Miért ne? Egy próbát megér: hé Kasza úr, légyszi dobj már meg egy dedikált tiszteletpéldánnyal, mibe kerül az neked? :D :D Mondom, megér egy próbát. Mindenképp jobban, mint itt. :) Na ugye.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: